Online fashion blog
Svenska

En Guide till Morgon Sminkrutin

Den perfekta 5-minuters makeuprutinen

Det tar inte tre timmar att ta på modern makeup.

1.Easy Foundation och Concealer

Använd en felsäker formel, som en pinne eller en kompakt, och fokusera på oljiga områden och rodnad runt näsan och hakan. Buff ut ojämna fläckar med en svamp. För envisa ögoncirklar eller utbrott, värma upp en krämig concealer mellan fingrarna och knacka på den vid behov. Duttande ökar cirkulationen runt ögonområdet och hjälper till att väcka huden.

2. Naturlig rodnad

För en realistisk snygg, sömlös flush, använd en krämig rodnadspinne.

Det kommer att skapa en mer ungdomlig, sömlös finish.

Använd dina fingrar för att pricka en liten mängd på äpplen på dina kinder och blanda bort allt överskott tills det är rent. (Pulver kräver borstar – och verktyg springer dygnet runt.) Pro tip: Applicera inte pinnen direkt på ansiktet. Folk tror att det kommer att gå snabbare, men det är lätt att överapplicera. Less is more, hands down.

3. Hela bryn

Produkter med gel-pannspår lägger till täthet och håller med bara några snabba swipes. Välj en nyans som matchar din nuvarande pannafärg. Även om du har glesa ögonbrynen skapar en liten mängd tonad gel borstad uppåt fullhet och kommer att hålla dem på plats. En bonus: Det ger din hud en lyft. Jag är ett stort fan av stora ögonbrynen. När du brudgör dem ser du vacker ut, period.

4 .Ljusa ögon

Skimrande champagne-, persika- eller taupe-krämskugga – nyanser som är lite ljusare än din hudton – gör att dina ögon ser vaken ut. Doppa fingret i skuggan och svep det sedan över locken, precis upp till vecket. (Gå inte högre – glitter kommer att bosätta sig där.) “Det är ett enkelt sätt att liva upp hela ditt ansikte. Nästa, nuzzle en mascara trollstav vid foten av dina fransar, sedan fnissa och vrida upp mot ögonbrynet för en lång, tjock kant.

5. Perfekta läppar

En läppfärgblyerts är idealisk när tiden är trång eftersom den ger dig kontroll, vilket gör att du kan hoppa över läppfodret. Skriv ut och fyll i läpparna, klapp sedan och blanda med fingret för ett mjukt men skickligt resultat.

Håll alltid dina pennor skarpare och det här steget går mycket snabbare.) “Om du gör en djärv färg, vill du att den ska vara ren, men ibland när den är för skarp så ser den in. När du klappar på det är det mer som en fläck, men det har fortfarande en definition.

You may also like...