Online fashion blog
Svenska

9 Tips för att få Din Makeup att Se Bättre ut

För vissa tjejer är det svårt att hitta orsaken till varför din smink bara inte ser bra ut, så jag har kommit med några tips för att din makeup ska bli bättre och finare. Det finns några mycket vanliga misstag som görs när det gäller att applicera smink. Det enklaste sättet att lära sig om makeupapplikationer är via YouTube-videor, bloggar och andra skönhetskällor! Om du vill lära dig mer om makeupapplikation fortsätter du att läsa nedan för tips för att göra din makeup ser bättre ut.

1. BLANDNING

Det första av mina tips för att få din makeup att se bättre ut börjar med det största och vanligaste sminkfelet! Blandning är en av de viktigaste sakerna att göra när det gäller sminkapplikation. Om du inte blandar din makeup kommer det att leda till hårda linjer och ett onaturligt utseende. Du vill att din smink ska smälta in i din hud. Blanda din foundation, ögonskugga, concealer och rouge och håll den så naturlig som möjligt!

2.RENGÖR DIN ÖGONBRYN

Att få dina ögonbryn gjorda kommer att ha den största skillnaden för ditt ansikte. Rena ögonbrynslinjer skapar ett ännu trevligare form på ditt ansikte. När alla väl är städade är det lättare att fylla i ögonbrynen för att göra dem fina och definierade. Du kan använda en penna eller ett pulver för att fylla i dem. Detta kommer att göra din makeup ser perfekt!

3.KONTUR & HIGHLIGHTS

Konturering och markering gör makeupapplikationen till en annan nivå! Det skapar en optisk illusion så att näsan verkar smalare, definerade kindben och hela ansiktet. Konturen är en nyans eller två mörkare än din hudton och bör vara matt. Det finns så många tutorials online om konturer och belysning att du kan hitta och lära av. Så länge du gör detta noggrant och smälter kommer det att göra din makeup ännu bättre!

4. LÄPP PENNA

Läppstift och glansar är vackra på egen hand, men att lägga till läppfoder kommer att göra en så stor skillnad. När du lägger dina läppar framstår dina läppar större och mer definierade. Detta gör en sådan skillnad i hur din makeup ser ut. Se till att fodret är i samma nyans som läppstiftet du använder. Applicera lite glans ovanpå och där har du det!

5. RÄTT MATCH

Ett mycket vanligt misstag när det gäller sminkapplikation är grundskuggan. Det är väldigt svårt att hitta en nyans som matchar oss individuellt. Det är därför du måste fortsätta försöka hitta den åt dig! Se till att du testar färgen i naturligt ljus, eftersom olika belysningar ibland kan lura! Rätt grundskärm för dig får ditt ansikte att se naturligt ut och du kommer inte att ha två olika hudtoner i ansiktet och halsen!

6. HUDVÅRD

Vissa människor känner inte till det faktum att hudvård ändrar hur din smink tillämpas. Att tvätta ansiktet och ta hand om din hud kommer att göra en skillnad. Din smink kommer att tillämpas mycket mer felfritt och ger en luftborstad effekt, tillsammans med det faktum att du kommer att ha minimerade porer, mindre fläckar och mjukare hud. Se till att du tar av din makeup på natten, rengör, exfolierar, tonar och återfuktar regelbundet!

7. RÄTTA FÄRGER

Tillsammans med rätt grundskärm är det också bra att välja färger som får fram dina individuella toner. Färgerna på dina skuggor, läppstift och rodnad bör smigra dina ögon och hudton. Om du har bruna eller mörka ögon, gå till varma färger. Om du har ljusa ögon och en ljusare hud, gå efter coola toner. Detta kommer att se till att smickra ditt utseende ännu mer!

8. GÖR INTE ÖVER

En annan viktig regel för sminkapplikation är att inte överdriva det. För mycket smink tar bort vår naturliga skönhet. Vi använder smink för att förbättra vårt utseende, snarare än att skapa det! Applicera din makeup med en lätt hand. Det är alltid bäst att hämta små mängder produkt och bygga upp den på lämpligt sätt. På så sätt applicerar du inte för mycket och kommer att ha problem med att blanda.

9.PRIMER & SET

Sist, men inte minst, rekommenderar jag att du applicerar en primer och ställer in din makeup. För dem som inte vet, appliceras primer innan någon makeup. Detta gör att din smink går bättre och håller längre. Vissa grundläggare minimerar också porernas utseende. Detta skapar en smidig och jämn bas för din grund. Ställ in din makeup kan göras med en spray eller pulver. Detta kommer också att säkerställa långvarig makeup samt förhindra att det blir fet under hela dagen.

Jag hoppas att du hittar dessa tips för att din makeup ska se bättre ut! Det här är tips som fungerar för mig och förhoppningsvis fungerar också för dig. Vilka tips rekommenderar du för att din makeup ska se bättre ut?

You may also like...